Nyt tag i Aalborg og Nordjylland

Skal du have nyt tag nær Aalborg eller i resten af Nordsjælland?

Er det blevet tid til at udskifte dit tag, er du meget velkommen til at kontakte os hos JC Service. Vi er beliggende nær Aalborg, Nordjylland. Vi er eksperter inden for lægning af nyt tag og kan give dig en fornuftig pris på opgaven. Vi anvender for det meste tagpap som materiale. Læs mere om tagdækning med tagpap her.

Vi holder til i Aabybro men kører jævnlig til Aalborg samt resten af Nordjylland. Skal du have hjælp til lægning af tag, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Professionel rådgivning

Når vi lægger dit nye tag på dit hus, er der samtidig mulighed for at energioptimere det i form af isolering. Vi rådgiver dig naturligvis omkring mulighederne og giver dig altid den mest optimale løsning til netop din opgave. På den måde sikre vi os, at du for et tag der opfylder dine behov.

Kvalitet og håndværk

Hos JC Service er det vores fornemeste opgave at du som kunden altid er i fokus. Vi stræber altid efter at levere den bedste service og et godt stykke håndværk. Vi anvender kvalitetsmaterialer til enhver opgave.

Lad os hjælpe dig med et nyt tag til dit hjem

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt tag. Vi giver dig et helt uforpligtende tilbud på opgaven. Ring på telefon 42 27 35 72 eller skriv på mail jesperc53@gmail.com.